Colònies d’estiu

L’Esplai Erol organitza unes colònies d’estiu durant la última setmana d’agost, cada any a una casa diferent del territori català. La particularitat d’aquestes colònies és que, a diferència de l’esplai anual, les realitzem conjuntament tots els infants i adolescents. Així doncs, tant en el quotidià com en les activitats, des dels més petits als més grans comparteixen el dia a dia. Tot i així, en determinades dinàmiques i activitats sí que es fa una separació entre petits i grans.

COLÒNIES D’ESTIU 2020

PHOTO-2020-03-02-22-33-58

Aquest any, les colònies d’estiu seran del 22 al 30 d’agost a la casa de colònies Ridolaina (La Cerdanya). A més, hi ha novetat! Els nois i noies de secundària marxaran el dia 21 ja que faran una ruta fins arribar a la casa. Descarrega’t el dossier informatiu (actualitzat) per saber més sobre les colònies!

NOVETAT! Informació sobre la inscripció online

Estàs interessat/da en participar? Et pots inscriure de manera online en aquest formulari abans del 25 de juny! Un cop hagis realitzat la inscripció, rebràs un correu electrònic on s’adjuntarà la fitxa d’inscripció (actualitzada) amb dades facilitades i el dossier informatiu de les colònies d’enguany.

El proper 26 de juny confirmarem la plaça del participant en l’activitat mitjançant el correu electrònic on adjuntarem també el formulari de pagament.

Un cop la situació torni a la normalitat, i confirmada la plaça, la fitxa d’inscripció que haureu rebut haurà de ser impresa i signada en original per entregar-la a l’entrada de l’esplai o a les recepcions de les escoles de Santa Anna Centre o Santa Anna Mar.

En cas de tenir cap dubte o necessitar algun aclariment, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: mataro.esplaierol@escolapia.cat.

Reunió telemàtica

El dilluns 15 de juny a les 19:00h, farem una reunió telemàtica per donar informació sobre les colònies. És molt important que totes les famílies inscrites hi assistiu! D’altra banda, també hi esteu convidades totes aquelles famílies interessades que tingueu algun dubte o pregunta, o us ho estigueu pensant!

Per tal de connectar-vos a la reunió, només cal que entreu al següent enllaç: https://meet.google.com/zdm-cwwx-nmn

En cas que no hi pugueu assistir, no patiu! La gravarem i penjarem per a totes aquelles famílies que no hi podeu ser, o en cas que la vulgueu consultar a posteriori.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s