Esplai Erol 20-21

Hola, Famílies! 

L’equip de monitors i monitores està preparat per començar aquest any amb molta força i energia. 

Per la situació actual del Covid-19, el dimecres 30 de setembre, a les 20.45h farem una reunió online (a través de l’enllaç: meet.google.com/puf-dnfo-ykk ) us convoquem a totes les famílies per poder fer una primera trobada amb vosaltres, presentar-vos l’equip d’enguany i poder explicar algunes qüestions de funcionament general i importants per tenir presents al llarg del curs. 

Us adjuntem el document informatiu amb totes les informacions actualitzades del curs i el PDF de la reunió amb la informació resumida. 

Us afegim la fitxa d’inscripció  que heu de portar el primer dia d’esplai, juntament amb el document responsable, on conforma que sou coneixedors dels protocols i de totes les responsabilitats sobre l’infant i la Covid-19. També us adjuntem el calendari perquè us pugueu anar reservant totes les sortides de l’any. 

Com ja sabeu l’esplai erol segueix el Projecte Educatiu, és a dir, un document que fa operatiu l’ideari del centre en què es reflecteix la “identitat de l’esplai”. Per aquest motiu també us l’adjuntem per tenir un seguiment dels valors que anirem treballant. 

Finalment, deixem el rebut per les famílies de fora l’Escola. 

Us esperem el dissabte amb moltes ganes! :)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s