Sortida amb els esplais de Zona 15

El dissabte passat, els nens i nenes de l’esplai van viure un dissabte molt diferent. Cada etapa va anar a algun poble proper de Mataró i es va trobar amb altres infants que van a l’esplai. Era la sortida de Zona 15 del MCECC on hi participen tots els esplais del Maresme!

Els més petits vam anar a Premià, on vam ajudar a la Montserrat i en Jordi a tornar a ser amics després d’una baralla. Vam fer jocs per la plaça de l’Ajuntament i després de dinar ja vam tornar cap a casa.

Mitjans, tot i ser pocs, ens ho vam passar d’allò  més bé! Vam conèixer què és Zona, on estan els esplais, quins són i quin foulard porten. Després ens van venir dos influencers que feien un vídeo recollint la brossa que hi havia per allà. Una vegada van acabar el vídeo i van intentar tenir més subscriptors, van tirar la brossa que havien recollit al terra. De cop van aparèixer dos ecologistes dient que això no podia ser i esbroncant-los. També ens van informar que hi ha un congrés d’ecologia on tothom que hi va és com els influencers i que volen fer una manifestació davant del congrés per denunciar les falsetats de la gent que hi ha allà. Deprés vam fer unes activitats tractant l’ecologisme

Grans vam fer la trobada a Mataró. Tot i ser els grans també vam fer algun joc de coneixença on vam trobar moltes coincidències de gustos amb els altres joves! A la tarda vam fer un joc de QR’s per la ciutat.

Encara que fóssim pocs, ens ho vam passar molt i molt bé! I vam conèixer a molta gent nova que retrobarem l’any que ve!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s