Sortida del dissabte 10 de novembre

Dissabte passat els grups de Xampis, Pinetells i Carlets van marxar d’excursió! Us deixem una petita explicació de cada grup perquè comproveu que bé que s’ho van passar!

XAMPIS

IMG-20181112-WA0008

Els Xampis vam estar pels horts de les cinc sènies veient quines verdures i hortalisses recollien els granjers durant aquesta època de l’any i vam pujar a un tractor! Després d’aquesta experiència vam pujar caminant fins el castell del Turó de Mata.

PINETELLS

IMG_20181110_155926.jpg

Pinetells vam fer una excursió per les cinc sènies i vam arribar fins al Llavaneres! Pel camí vam haver de desxifrar un número de telèfon i al tornar, ens va acompanyar un gos! La tornada pel passeig marítim va ser molt bonica!

CARLETS

IMG-20181112-WA0005

El grup de carlets, aquest dissabte vam anar a Granollers d’excursió. Durant el matí vam veure fins on podíem arribar començant amb un clip i fent intercanvis, i a la tarda vam anar a la protectora d’animals APAG de Granollers on vam sensibilitzar-nos amb el tema, tot coneixent les històries d’alguns gossos i gats, i vam poder dedicar un temps per passejar-los i cuidar-los! Va ser una experiència molt xula, ens ho vam passar genial!

Deixa un comentari