L’Erol cap a Vèrtex; “L’Esplai Multiplica!”

En aquest article us expliquem: què és la trobada VÈRTEX, quines activitats farem, com ens podem inscriure i la informació més important de la trobada.


Què és VÈRTEX?

VÈRTEX serà una gran trobada general organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.
Es celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 d’abril de 2018 a Vilafranca del Penedès, i hi estan convidats a participar tots els infants, joves i monitores i monitors dels centres d’esplai del Moviment.
La trobada està organitzada amb l’objectiu de celebrar el 60è aniversari de l’inici de les activitats de les entitat que formen l’actual MCECC i el 5è aniversari de la primera assemblea de l’actual MCECC.

La celebració de l’aniversari del Moviment està assegurada, ja que a hores d’ara hi ha més de 5.000 persones preinscrites; aquests preinscrits tindran prioritat en la inscripció definitiva a VÈRTEX (no us preocupeu, que l‘Erol som de les entitats que ens vam preinscriure per a participar-hi).

L’eslògan de la trobada, no podia ser un altre que: “L’Esplai Multiplica!”; a Vilafranca ens trobarem un munt de persones que vivim i compartim l’esplai de la mateixa manera: l’esplai és una altre forma d’entendre i viure l’educació; serà una trobada única per compartir experiències, reflexionar plegats i transmetre valors; però sobretot per créixer i vetllar per l’esplai, la qual és una veritable eina de transformació social.
VÈRTEX serà una trobada única per comparir experiències, reflexionar plegats i transmetre valors

Activitats que farem a VÈRTEX

VÈRTEX serà una trobada amb moltíssims participants, i a hores d’ara, ja ens han presentat el programa d’activitats, el podreu trobar al web de la trobada: http://www.vertex2018.cat (juntament amb altra informació de la trobada).
La trobada està dividida en dues parts; dissabte les activitats estaran dividides en 3 franges d’edat, les quals tindran la seva pròpia trobada. I el diumenge, serà el dia en que la trobada serà conjunta, amb tots els participants!

A qui va dirigida aquesta trobada?

Per a totes les edats!!!
El dissabte els infants es dividiran en 3 franges d’edat:
Petits: participants que cursen 1r a 4t de Primària
Grups de Xampinyons i Fredolics.
Mitjans: participants que cursen 5è a 2n d’ESO
Grups de Pinetells, Carlets i Mollerics (els que cursen 2n d’ESO).
Grans: participants que cursen 3r d’ESO a 2n de Batxillerat
Grups de Mollerics (els que cursen 3r d’ESO) i Pets de Llop.

Si consulteu el programa d’activitats (enllaç), veureu que VÈRTEX és una trobada que compta amb una programació molt i molt ben preparada per acollir la participació de milers de participants (infants, joves i monitors/es).

Prèviament a la trobada del mes d’abril, els centres d’esplai i les zones i territoris (com la nostra: Zona 15 MCECC), rebran les visites d’algun dels personatges (els podeu conèixer visitant el programa d’activitats de cada franja d’edat) que protagonitzaran i dinamitzaran la trobada VÈRTEX a Vilafranca del Penedès.

Participa a VÈRTEX!
L’Esplai l’Erol, tal i com us hem avançat, el curs passat ens vam pre-inscriure a la trobada VÈRTEX d’enguany; la logística d’una trobada d’aquestes magnituds requereix una pre-inscripció de molta antelació.

Ara és l’hora de fer les inscripcions per participar de la trobada VÈRTEX, la qual la realitzarà l’equip de monitors/es de forma telemàtica, amb prèvia inscripció per part de les famílies en el format habitual; FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

El formulari d’ inscripció s’haurà de realitzar abans del dimecres 13 de desembre, d’aquesta forma, l’Equip de Monitors/es té suficient marge de temps per fer la inscripció telemàtica correctament.

Us ho perdreu??

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s